Šliekitės į uolą


[...] mano širdžiai alpstant tu užkeli mane ant uolos, aukštesnės už mane. Psalmynas 61,3

 


Kai žmogus tampa krikščioniu, tai nereiškia, kad jis visąlaik gyvens „ant bangos“, aukštumoje. Psalmių autorius Dovydas žinojo, ką reiškia nusiristi žemyn į giliausias duobes, patirti juodą naktį. Apie tai daug papasakoti turėjo ir apaštalas Paulius. Tikintis žmogus gali patirti Dievo malonę, ramybę ir džiaugsmą, nepaisant nepalankių ar grėsmingų aplinkybių. Bus akimirkų, kai ašarosim, užeis sunkumų, išmėginimų ir pagundų laikotarpiai. Tačiau krikščionio gyvenime po atsivertimo atsiranda naujas matmuo, naujas lygmuo, nauja kryptis ir nauja jėga, su kuria jis pasitinka įvairias situacijas.


Dienos malda

Ir Dovydas, ir Paulius rodo man pavyzdžius, kaip galiu pasitikėti Tavimi, Viešpatie, net ir giliausiuose gyvenimo slėniuose, juodžiausiose situacijoje. Kaip ir anie du Dievo vyrai aš šlovinu Tave.

Iš DAY BY DAY WITH BILLY GRAHAM vertė R. Rušinskienė, ©1976 Billy Graham Evangelistic Association. Naudojama turint leidimą. Visos teisės saugomos. www.billygraham.org Įgarsinta UAB „Intelektika“ balso sintezatoriumi.


Ką Biblija moko apie Šliekitės į uolą

Ieškau Dievo

Užsisakykite šiuos skaitinius į savo el.paštą - nemokamai.