Mums reikia tikėjimo!


Jėzus jiems atsakė: „Turėkite tikėjimą Dievu!“ Morkaus 11,22

 


Dr. Wernheris von Braunas, viena ryškiausių figūrų kosmoso technologijų srityje, kartą pasakė: „XIX a. materialistai ir XX a. marksistai mėgina įrodyti, kad, mokslui suteikus daugiau žinių apie kūriniją, galima gyventi ir be tikėjimo Kūrėju. Tačiau su kiekvienu nauju atradimu mums kyla ir vis daugiau naujų klausimų. Kuo labiau suvokiame atomo struktūros, gyvenimo prigimties ir bendro galaktikų plano sudėtingumą, tuo logiškiau tikėti ir stebėtis Dievo kūrinija. Ir mūsų poreikis tikėti Dievu neapsiriboja tiktai pagarbia baime. Žmogui tikėjimas toks pat būtinas, kaip maistas, vanduo ir oras. Net ir turint pačius išsamiausius mokslinius duomenis, mums vis tiek reikalingas tikėjimas Dievu.“


Dienos malda

Tėve, reikšmingi žmonijos išradimai tėra menkniekis, lyginant su Tavosios kūrinijos didybe. Visiškai pasikliaudamas Tavimi, suvokiu, kaip man reikia tikėjimo Tavimi. Man būtina tikėti, kad patenkinsi net ir menkiausias mano reikmes.

Iš DAY BY DAY WITH BILLY GRAHAM vertė R. Rušinskienė, ©1976 Billy Graham Evangelistic Association. Naudojama turint leidimą. Visos teisės saugomos. www.billygraham.org Įgarsinta UAB „Intelektika“ balso sintezatoriumi.


Ką Biblija moko apie Mums reikia tikėjimo!

Ieškau Dievo

Užsisakykite šiuos skaitinius į savo el.paštą - nemokamai.